Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Περιλήψεις και τίτλοι επόμενων επεισοδίων


Προσοχή για SPOILERS!

  • Επεισόδιο 1.06 "Bylaw"
Θα παιχτεί στις 31 Οκτωβρίου. H αποικία πέφτει θύμα της πρώτης δολοφονίας της και ο Τζιμ και ο Τέιλορ πρέπει να βρουν τον δράστη. Επίσης, η Σκάι βοηθά τον Τζος να βρει έναν τρόπο για να φέρει εκεί την κοπέλα του από το 2149, την Kίρα, ενώ η Ελίζαμπεθ και η Ζώη κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να βοηθήσουν ένα Ankylosaurus να επιβιώσει!


  • Επεισόδιο 1.07 "Nightfall"
Θα παιχτεί στις 7 Νοεμβρίου. Όλη η τεχνολογία της Terra Nova διαλύεται μετά από συντριβή μετεωρίτη. Η Μάντυ και ο Ρέυνολντ έχουν κολλήσει έξω από τα τείχη. Η Σκάι και η Ελίζαμπεθ μαζί προσπαθούν να σώσουν τη ζωή κάποιου. Η Μίρα και οι Σίξερς προσπαθούν να επιτεθούν και ο Τέιλορ πρέπει να τους σταματήσει!


  • Επεισόδιο 1.08 "Proof "
Θα παιχτεί στις 14 Νοεμβρίου. Η ζωή της Μάντυ είναι σε κίνδυνο όταν ανακαλύπτει ένα μυστικό σχετικά με έναν κορυφαίο επιστήμονα της Terra Nova. Ο Τζος κάνει μια συμφωνία για να φέρει την Κίρα από το 2149, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι πρόβλημα!



  • Επεισόδιο 1.09 "Vs"
Θα παιχτεί στις 21 Νοεμβρίου. Ο Τέιλορ αναζητά τον κατάσκοπο που έστειλε η Μίρα μέσα στην Terra Nova. Ο Τζιμ ερευνά έναν παλιό φόνο, για τον οποίο φαίνεται ότι ο Τέιλορ είναι ένοχος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου