Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σχόλια - 1.05


Aν έχετε δει το επεισόδιο διαβάστε παρακάτω :

Όταν ένα ορφανό κορίτσι Σίξερ έρχεται στην Τerra Nova ζητώντας άσυλο, ο Τζιμ και ο Σάννον έρχονται σε αντίθεση για το αν μπορούν να το εμπιστευτούν. Η Μίρα σχεδιάζει να ξαναπάρει στην κατοχή της κάτι πολύτιμο, ενώ ο Τέιλορ αρχίζει να υποπτέυεται ότι υπάρχει ένας προδότης ανέμεσά τους. Ο Reynolds παραδέχεται τα συναισθήματα του για την Mάντι.
Είναι τελικά το Terra Nova η σειρά που περιμέναμε; Η αλήθεια είναι ότι τα επεισόδια είναι δυνατά αλλά δεν σε καθηλώνουν. Π.χ. σε καμία περίπτωση η σειρά δεν φτάνει σε επίπεδα Fringe. 
Που είναι η δράση; Την ζούγκλα γιατί δεν μας την έχουν δείξει ακόμα σχεδόν καθόλου; Σασπένς και ανατροπές λείπουν από την σειρά. Κανα δεινόσαυρο θα δούμε ή έχουν εξαφανιστεί και εκεί; Το όλο "οικογενειακό θέμα" αρχίζει να κουράζει. Το να εστιάζει μια τέτοια σειρά, τέτοιου μπάτζετ σε παιδάκια μόνο καλό δεν της κάνει. Ο κόσμος έφτασε στο 2150 και ο άλλος ακόμα δεν ξέρει πως να φλερτάρει!
Και τέλος, πλέον από την αρχή ξέρουμε ότι στο επεισόδιο θα έχουμε Happy End. Το κακό τέλος δεν φαίνεται να υπάρχει στο σενάριο..
H σειρά είναι δυνατή, έχει δυνατότητες και μπορεί να πετύχει πολλά. Αλλά πρέπει να αλλάξει και να μας δείξει γιατί έγινε τόσος ντόρος για το Terra Nova!

Βαθμολογία επεισοδίου : 7,5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου